Power WKND
Köp entrébiljett!

4-5 december

Power WKND

Öka pulsen. Höj volymen. Shoppa produkter. Mingla med likasinnade. Träffa branschen. Upplev flertalet tävlingar live. Energin slår i taket under Power WKND!

När vi inte kan öppna vårt ordinarie event Fitnessfestivalen bjuder vi istället in till en riktig Power WKND på Stockholmsmässan den 4-5 december.

Vaccinationspass
Besökare måste uppvisa giltigt vaccinationspass (2 doser) samt giltig legitimation vid entré. Läs mer här!

Det här är Power WKND

Power WKND bjuder på flertalet tävlingar och event. Du har även möjlighet att träffa några av våra partners och sponsorer på plats och shoppa produkter till extra bra priser! Välkommen till en explosiv helg fylld av power, vilja och styrka där du har chans att samla på dig inspiration inför det nya träningsåret.

Antalet entrébiljetter är begränsat, så skynda att köpa din biljett för chans att uppleva allt som helgen har att erbjuda. Du kan välja att köpa entré till Luciapokalen vilket ger dig entré och tillträde till alla tävlingar den dag din biljett gäller, eller endast köpa entré till Fitnessfestivalen Throwdown.

Det här ingår i Power WKND

Luciapokalen

Upplev Sveriges äldsta och största nybörjartävling inom kroppskultur! Tävlingen är uppdelad i flera grenar: Classic Physique, Bikini Fitness, Athletic Fitness, Men’s Physique, Wellness Fitness, Bodyfitness, Classic Bodybuilding, Women’s Physique och Bodybuilding.

Läs mer om Luciapokalen!

Fitnessfestivalen Throwdown

Se eller delta i Sveriges största fitnesstävling! Här testas uthållighet, styrka och kondition till max när atleter tävlar om vem som är mest vältränad i Sverige.

Läs mer om Fitnessfestivalen Throwdown!

Publiktävlingar

Utmana dina träningskompisar och mät er mot de bästa i Sverige! Alla är välkomna att anmäla sig till tävlingarna som går ut på att göra flest repetitioner i chins, dips, bicepscurl och bänkpress.

Läs mer om publiktävlingarna!

SM i Fitness Five

Endast 4 december
Vem orkar flest reps i knäböj, bänkpress, chins, marklyft och dips på 100 sekunder? En styrketävling utöver det vanliga!

Läs mer om Fitness Five!

Utställare

Smakprover, erbjudanden och produkter till extra bra priser! Här ser du vilka företag du träffar på Power WKND 4-5 december.

Se alla utställare här!

Begränsat antal biljetter

Antalet entrébiljetter är begränsat, så säkra din biljett för chans att uppleva allt som helgen har att erbjuda. Välj mellan att köpa entré till Luciapokalen vilket ger dig tillgång till allt som ingår i Power WKND, eller biljett till Throwdown för tillgång till allt förutom Luciapokalen.

Säkra entrébiljett!

Sponsorer Luciapokalen