Fitnessfestivalen

Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa

3-5 december 2021

Välkommen till Nordens största event inom träning, fitness och aktiv hälsa. Här samlas alla som har ett intresse för fitness och träning för tre fullspäckade dagar av en folkfest med tävlingar, kända profiler, föredrag och shopping. En sprudlande mötesplats du inte vill missa!

Vinnarna är...

Nu presenteras vinnarna av Guldhjärtat 2020! Håll utkik i våra sociala medier tisdag 8 dec-fredag 11 dec där filmavsnitt med presentation av vinnarna släpps varje dag klockan 18.00 och 19.00. Dagen efter presenteras vinnarna tillsammans med sin motivering här på hemsidan.

Se mer här »

Bli utställare

Boka ditt deltagande på Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa - träffa tusentals träningsengagerande potentiella kunder under helgen 3-5 december 2021.

Boka din monter här!

Event under festivalen

Här har vi samlat alla de event som är aktuella för dig som arbetar i branschen. Läs mer om bla. Guldhjärtat, Zumba och Scandinavian Club Business Days.

Fitnessfestivalens event

Alla våra tävlingar

Här har vi samlat alla publika tävlingar för dig som är besökare eller själv vill tävla. Läs mer om bla. Luciapokalen, Fitnessfestivalen Throwdown och många, många fler!

Se alla våra tävlingar här

Sponsorer 2021

Utställare & Sponsorer Affärsområdet, Fitnessfestivalen 2021