Fitnessfestivalen 2020

Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa

Fitnessfestivalen 2020 ställs in

På grund av den rådande Covid-19-situationen kommer tyvärr årets Fitnessfestival, som skulle gått den 4-6 december 2020, att ställas in. Du som har köpt biljett kommer att få dina pengar tillbaka automatiskt.

Det är ett otroligt tråkigt besked att lämna men vi satsar nu helhjärtat på en fantastisk festival nästa år, den 3-5 december 2021. Då hälsar vi våra kära utställare och besökare hjärtligt välkomna åter.

Hälsningar Projektteamet

Vinnarna är...

Nu presenteras vinnarna av Guldhjärtat 2020! Håll utkik i våra sociala medier tisdag 8 dec-fredag 11 dec där filmavsnitt med presentation av vinnarna släpps varje dag klockan 18.00 och 19.00. Dagen efter presenteras vinnarna tillsammans med sin motivering här på hemsidan.

Se mer här »

Bli utställare

Boka ditt deltagande på Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa - träffa tusentals träningsengagerande potentiella kunder under helgen 3-5 december 2021.

Boka din monter här!

Event under festivalen

Här har vi samlat alla de event som är aktuella för dig som arbetar i branschen. Läs mer om bla. Guldhjärtat, Zumba och Scandinavian Club Business Days.

Fitnessfestivalens event

Alla våra tävlingar

Här har vi samlat alla publika tävlingar för dig som är besökare eller själv vill tävla. Läs mer om bla. Luciapokalen, Fitnessfestivalen Throwdown och många, många fler!

Se alla våra tävlingar här