Fitnessfestivalen

Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa

Event & tävlingar i december 2021

Fitnessfestivalen 3-5 december 2021 är inställd. Men goda nyheter är att Guldhjärtat, Luciapokalen och Fitnessfestivalen Throwndown arrangeras som planerat i anpassade format!

Nominera nu!

Nomineringen öppen och det är dags att anmäla din favorit i varje kategori! Guldhjärtat hyllar de outtalade träningshjältarna. Genom folkets röster och motiveringar lyfter vi de träningsinspiratörer som förtjänar det.

Nominera här!

Luciapokalen 4-5 december

Sveriges äldsta och största nybörjartävling inom kroppskultur med följande grenar: Bodybuilding, Bodyfitness, Classic Bodybuilding, Bikini Fitness, Men’s Physique, Women’s Physique, Wellness Fitness och Athletic Fitness. Arrangeras på Stockholmsmässan.

Fitnessfestivalen Throwdown 4-5 december

Sveriges största fitnesstävling arrangeras på Stockholmsmässan. Se mer och anmäl dig!

Fitnessfestivalen 2-4 december 2022

Fitnessfestivalen är en stor och explosiv folkfest där du får uppleva pulsen, gemenskapen och träningsinspirationen med tusentals andra! Här spanar du in de senaste trenderna inom en mängd olika träningsgrenar, får testa smakprover, mingla med dina favoritvarumärken och heja på utmanare i storslagna tävlingar såsom Luciapokalen, Fitnessfestivalen Throwdown och Extreme Boxjump Challenge.

Bli utställare

Boka ditt deltagande på Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa - träffa tusentals träningsengagerande potentiella kunder under helgen 2-4 december 2022.

Boka din monter här!

Festivalen 2021 inställd

Vi hade stora förhoppningar att kunna öppna dörrarna till festivalen i december, men har blivit tvungna att fatta det tuffa beslutet om att ställa in 2021 års upplaga av Fitnessfestivalen.

Läs mer

Event under festivalen

Här har vi samlat alla de event som är aktuella för dig som arbetar i branschen. Läs mer om bla. Guldhjärtat, Zumba och Scandinavian Club Business Days.

Fitnessfestivalens event

Alla våra tävlingar

Här har vi samlat alla publika tävlingar för dig som är besökare eller själv vill tävla. Läs mer om bla. Luciapokalen, Fitnessfestivalen Throwdown och många, många fler!

Se alla våra tävlingar här

Sponsorer 2021

Utställare & Sponsorer Affärsområdet, Fitnessfestivalen 2021