Folk på fitnessfestivalen

2–4 december 2022

Bygg dina affärsmuskler på Fitnessfestivalen

Gör affärer på norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa. Missa inte chansen att bli en del av Fitnessfestivalen!

Det finns många tunga anledningar att delta. Fitnessfestivalen är norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa. Här pågår över 50 tävlingar och event under en fullspäckad helg dit en växande, bred och engagerad målgrupp kommer. Våra besökare har ett intresse för trender, inspiration och nyheter inom fitness och gymträning. Vi skapar ett unikt tillfälle för dig som utställare att sälja dina produkter på plats till en köpstark målgrupp och att skapa nya kundrelationer.

Tillsammans skapar vi ett minnesvärt och fulladdat fitnessevent för alla fitness- och träningsengagerande konsumenter. 

Som utställare är du essentiell för oss och vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att delta på Sveriges mest vältränade festival. Därför erbjuder vi färdiga monterpaket för att möta just dina behov. Vi  ser till att kontinuerligt marknadsföra eventet för att locka hit besökare. Vi ger er möjligheten till maximal exponering på våra digitala skyltar och erbjuder möjligheten att bli sponsor.

Vårt mål är att besökarna åker härifrån fulladdade med inspiration och träningspepp. Därför har vi ett späckat schema med aktiviteter och tävlingar som träningsfantasterna inte vill missa! Bland annat: Luciapokalen, Fitnessfestivalen Throwdown, kampsportstävlingar och uppvisningar, öppna träningsseminarier, SM i dips, chins och bodypress, nytt skönhetsområde - och mer!

5 tunga anledningar att delta

• Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa
• Över 50 tävlingar och event under helgen
• Hit kommer en växande, bred och engagerad målgrupp med intresse för trender, inspiration och nyheter
• Möjlighet till försäljning på plats och nya kundrelationer
• Unikt tillfälle att skapa relation till nyckelföretag inom branschen

 

Kontakta oss gärna för mer information eller bli utställare här!

När siffrorna får tala

• 74% kommer hit för att testa nya produkter
• 70% handlar något på mässan
• 70% av besökarna var nöjda eller mycket nöjda med besöket
• 50% handlar produkter till ett värde av uppemot 1000 kr
• 56% spenderar 6 timmar eller mer på eventet
• 70% av utställarna var nöjda eller mycket nöjda med sitt deltagande

Träffa utställare

Läs intervjuer med nöjda och återkommande utställare för att få veta varför de väljer att ställa ut på Nordens största event inom träning och fitness.

Intervjuer med utställare

Skönhetsområdet

Nyhet för 2022 är skönhetsområdet på festivalen! Efterfrågan är stor hos besökarna och här kan vi erbjuda besökarna bredden av produkter och tjänster inom skönhet och behandlingar.

Läs mer

Affärsområdet

Affärsområdet är vårat B2B-område, här har du möjlighet att nätverka och göra affärer på landets både stora och små klubbar och träningsanläggningar, på ett och samma ställe! På Fitnessfestivalen samlas både konsumenterna såväl som företagarna.

Läs mer

Intresserad? Kontakta oss! Vi svarar gärna på dina frågor.

Säljare monteryta och sponsorskap

Felicia Wihlborg

+46 8 749 42 48

Säljare

Claudia Araz

+46 8 749 41 08