Bild på atleter som tävlar i olika sporter
Köp biljett!

Biljetter och öppettider

 

Öppettider:

1-3 december 2023

Fredag  11:00 - 20:00
Lördag  09:00 - 18:00
Söndag  10:00 - 17:00

 

Allt det här ingår i din biljett

Inträde till Fitnessfestivalen, Luciapokalen, Fitnessfestivalen Throwdown. Se Hyrox live under lördagen. Tillgång till vår Exposcen med en mängd publiktävlingar och föreläsningar. 
Möjlighet att shoppa, mingla, tävla och inspireras av och med våra spännande utställare och profiler i branschen. Upplev de senaste trenderna och delta i workshops och få tips och råd om hur du tar din träning till nästa nivå och mycket mer.

Fördelar när du köper biljett online

Vi rekommenderar starkt att du förköper din biljett online. Allt för att göra din entré så smidig som möjligt och ge dig mer tid på mässan. När du förköper din biljett blir det dessutom ofta billigare eftersom du har möjlighet att ta del av eventuella erbjudanden.

Hur går det till?

Du får din förköpta biljett på e-post och kan därefter välja att antingen skriva ut den eller visa upp biljetten direkt från din telefon i entrén. Du kan köpa biljett online när som helst, både före och under mässan.

Du som sitter i rullstol har gratis entré tillsammans med eventuell ledsagare. Vid övriga funktionsnedsättningar betalar brukaren och ledsagaren går in gratis med uppvisat ledsagarbevis.