Thabo Motsieloa på Fitnessfestivalen

”Det är en ära att få leda Guldhjärtat”

Årets konferencier för Guldhjärtat är ingen mindre än TV-proffset Thabo Motsieloa. Med sig upp på scen har han 25 års erfarenhet av att leda flera hundra TV-program och ännu fler möten och debatter inom samhälle, ekonomi, brott och idrott.

– Det är en ära att få leda Guldhjärtat vilket är en fin tradition som min vän Ove Rytter och hans fru Catharina instiftat för att hylla eldsjälar inom sport och hälsa, säger Thabo.

Thabo har lång erfarenhet av träning där han är såväl aktiv, tränare och ledare. Han driver sedan 1983 en av landets största och mest framgångsrika kampsportsklubbar, Södermalms Shaolin, och har grundat Allstyle som är landets snabbast växande kampsport just nu. Han är ledamot i Stockholmsidrotten, Stockholm Gotlands Budo & Kamsportsförbund samt ordförande i Svenska Allstyle Förbundet. Förutom det har han även haft fleråriga uppdrag för TV4, Aftonbladet och Expressen.
 
– Fitnessfestivalen är för mig en bekräftelse på att det som en gång betraktades som en övergående trend idag spelar en viktig roll för alla de svenskar som tränar på elit och motionärsnivå runt om i landets gym.  

Thabo har även lett Svenska Kampsportsgalan sju gånger och RF's Almedals Seminarier två gånger och kan nu snart räkna in Guldhjärtegalan på hans meritlista. Vi hälsar Thabo varmt välkommen till Fitnessfestivalen och Guldhjärtat!