Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Stefan Ågren

Första dagen bjuder på grym stämning

Efter en ordentlig uppladdning är vi äntligen igång. Sedan klockan 9 i morse, fredag, har det vällt in besökare till Fitnessfestivalen som i år håller till i Stockholmsmässans A-hall. Ett stort event kräver helt enkelt stora lokaler.

Det är ingen slump att Fitnessfestivalen i år har byggts upp i Stockholmsmässans största hall. Förutom gångar för besökarna är hela området fyllt av utställare, tävlingsbanor och scener. Igår kunde vi rapportera om hur Fitnessfestivalen byggdes upp till ljudet av peppande musik. Redan då var stämningen bra – men ändå ingenting jämfört med dagens stämning. Överallt syns glada besökare. Vissa i träningskläder och andra i kostym.

Under dagen har besökarna bland fått höra en föreläsningsserie av Paolo Roberto, Fredrik Paulún samt Johannes Cullberg, testa VR-träning och posera med Airnold. De har fått se studsmattor användas som träningsredskap, superatleter göra upp i den nya tävlingen Acid Masters och tyngdlyftaren Stefan Ågren lyfta riktigt tunga vikter.

Senare under eftermiddagen är det dags för Luciapokalen. Först ut är de som tävlar i Bikini Fitness. Dessutom ser vi fram emot den officiella invägningen för Superior Challenge – ett unikt samarbete mellan Fitnessfestivalen och den världskända MMA-galan.

Under helgen uppdaterar vi flitigt i sociala medier. Håll koll på oss där!

Instagram
Facebook