Max Grip Challenge

MAX Grip Challenge - hur mycket kan man lyfta i nyporna?

Kom och upplev riktig fingerstyrka i den anrika tävlingen MAX Grip Challenge - välkommen att uppleva en spännande dam- och en herrklass!

Vill du tävla? Missa inte att vara med i MAX Grip Challenge 2019! Anmälan är gratis (man betalar bara inträdet till själva mässan), och alla tävlanden får medalj. Det kommer även vara fina priser till topp-3 i varje klass.

Om du vill vara med kan du skicka ett mail med namn och ålder till info@maxstyrka.se. Annars tar vi anmälningar på plats innan tävlingen börjar. Se till att vara på plats vid Aktivitetsscenen i god tid innan tävlingen. Det är såklart gratis att vara med och tävla!

 

Nytt för 2019

Grepptävlingen MAX Grip Challenge har varit ett stående inslag på Fitnessfestivalen sedan 2011, och i år är inget undantag. Tävlingen kommer hållas lördagen den 7 december på Aktivitetsscenen (på Stockholmsmässan).

I år kommer vi ha en helt ny gren i form av Double Rolling Handle. Det kan liknas vid en Rolling Thunder för båda händerna. Även i år kör vi en herr- och en damklass, och tjockleken på handtaget kommer vara olika för herrarna och damerna för att det ska bli så rättvist som möjligt. Tjockleken på herrarnas handtag ligger på 63 mm medan tjockleken på damernas handtag är 40 mm.

Regler, vikter, sponsorer och övrig information kommer längre fram.