Fitnessfestivalen

Push the ordinary

Sponsorer 2022

Här kan du läsa mer om årets tyngsta sponsorer - de företag som precis som Fitnessfestivalen fortsätter när andra ger upp, som vet vad som krävs och inte bangar när andra kommer med ursäkter.

Golden Athlete

Bakom företaget finns en lång samlad erfarenhet inom branschen som spänner över flera årtionden. Hälsa och träning har alltid legat bolagets grundare varmt om hjärtat, och att kunna inspirera och engagera människor till att vilja träna och äta mer hälsosamt är ett mål vi på Golden Athlete strävar efter.

Till Golden Athlete

Oatlaws

WE DON'T DO CRAP.
Meaning natural and health boosting products without artificial additives or crappy ingredient lists. Always 100% vegan.

Till Oatlaws

GymDoktorn

GymDoktorn AB är ett väletablerat gymservice företag med bas i Svedala alldeles utanför Malmö. Vårt serviceområde täcker hela Skåne och närliggande län. Det är ett familjeägt företag som grundades 2016 och drivs av Paul och Maria Young.

Till Gymdoktorn

Gym Control

Gym Control tror på att digitala lösningar och smarta system underlättar arbetsdagen. Varför göra saker och ting svårare än de behöver vara? Det finns ingen anledning att krångla till det när det finns smarta, enkla och överskådliga system som håller reda på och samlar all viktig information på ett ställe.

Till Gym Control

InBody

InBody är den mest precisa på marknaden när det gäller kroppsmätningar. Med InBodys precisa resultat, tydliga och lättförståeliga resultat får du valuta för din investering.

Till InBody

Powerplate

Power Plate är världsledande på marknaden inom helkropps vibrationsträning med över 20 års erfarenhet av att utveckla, producera och marknadsföra vibrationsutrustning.

Till Powerplate

Apirosport Sweden AB

Vår filosofi är enkel: vi vill inte bara erbjuda produkter i världsklass – vi vill erbjuda våra kunder Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, träningsupplevelser, utbildning och service.

Till Apirosport

Bli sponsor

Ta del av våra exklusiva och fördelaktiga partnerskapspaket för extra synlighet under festivalen och i våra digitala kanaler.

Bli sponsor

Guldsponsorer

Sponsorer

Sponsorer affärsområdet