Eric Thyrell Fitnessfestivalen 2020

Eric Thyrell

En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd och modet att möta förändring och utmaningar. Detta är den perfekta inspirationsföreläsningen för dig/er som står inför en utmaning, målsättning eller förändring. Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Uttryck som: "Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått" stämmer inte längre.

 

I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden, samt den snabba utvecklingen av ny teknik och digitalisering, måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar. Förändringar kräver mod och nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar? Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan och få dig och ditt företag att brinna igen!

Eric Thyrell är föreläsaren som stått på scenen i olika former sedan barnsben. Detta märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa. Eric är nominerad till årets talare 2019, samt är en av endast två talare i Sverige som erhållit den högsta utmärkelsen "Diamond speaker" från  världens mest omfattande system för talar-rating: speakerrating.com.
Han är även för andra året i rad med på listan över de mest populära talarna i Sverige.

Anmäl dig kostnadsfritt idag!

Här anmäler du dig till årets största träff för beslutsfattare inom träningsindustrin.

Frågor? Tveka inte att kontakta projektteamet.