Guldhjärtat 2019

Det finns outtalade hjältar som lägger ner sin själ och engagemang i att inspirera, sporra och dela träningsglädjen med andra. På Guldhjärtat lyfter vi fram dessa hjältar och ger dem det pris de förtjänar.

Röstningsperioden är klar och nu är det dags att utse en vinnare i sex olika kategorier. Pris delas ut på galan fredagen 6 december i lokalerna bredvid Fitnessfestivalen på Stockholmsmässan i Älvsjö.

 

Vinnare kommer att utses i följande kategorier:
• Årets Gruppträningsinstruktör
• Årets PT
• Årets Social Media Influencer
• Årets Klubb/Gym
• Årets Förebild
• Årets Box

Vinnare 2018

Här finns alla förra årets vinnare samlade. Läs deras motiveringar och bli inspirerad!

Alla vinnare 2018

Vinnare 2017

Här har vi samlat samtliga vinnare från 2017

Alla vinnare 2017

Vinnare 2016

Här har vi samlat samtliga vinnare från 2016.

Alla vinnare 2016

Juryn & Röstförfarande

Juryn består av experter på respektive kategoris områden. De har 50 % av rösterna i slutberäkningen. Resterande 50 % är ”Folkets röst” (du) via nätet. Du kan endast rösta en gång i varje kategori från samma enhet (IP-adress). Röstningen sker via tjänsten SurveyMonkey.

Vi publicerar efter röstningsprocessen topp 5 i röstningen på Fitnessfestivalens webbplats samt Facebooksida inför Guldhjärtat. Gilla vår Facebooksida, så att du inte missar vilka de är!

Vill du vara med på Guldhjärtat-galan 6 december?

Du kan välja mellan två biljettkategorier: barplats eller biljett till efterfesten. Förra året blev det fullbokat så säkra din plats redan idag
Mer information och biljetter här >>


Det är hård konkurrens om vilka som ska gå vidare. Många bra namn kan komma i skymundan då nomineringstexterna i vissa fall varit för skrala, eller ej kompletta. Så om du saknar din favorit, slipa på din nomineringstext inför nästa års Guldhjärta redan nu!