Praktikant Fitnessfestivalen 2019

Pluggar du marknadsföring, är insatt i träningsvärlden och har goda kunskaper i sociala medier? Då kan det vara dig vi söker till vår praktikplats i höst!

Lever och andas du ”träning och fitness” och har god inblick och stort intresse i områden som fitness, bodybuilding, crossfit, styrkesport, kampsport och dylikt? Härligt, då hoppas vi att du är den vi söker!

Vi tror att du studerar media till hösten och blir sporrad av tanken att arbeta med norra Europas största träningsevent inom fitness och aktiv hälsa. Praktiken sträcker sig från första september till mitten av december och du kommer att tillsammans med vår Content Creator ingå i vårt marknadsteam och arbeta primärt med våra sociala medier. Vi ser det därför som en stor fördel om du är vass på text, copy och bild.

 

Vi kan erbjuda dig en spännande arbetsmiljö med stor utvecklingspotential, härliga kollegor och möjlighet att få med dig goda referenser härifrån.

 

Personkemi och engagemang är viktigt för oss så tveka inte att höra av dig om du är intresserad – vi ser fram emot din ansökan!

 

Skriv ner lite kort om dig själv och vad du studerar. Hänvisa gärna till dina egna sociala kanaler om du vill och maila en ansökan till Oscar Malmros så återkopplar vi snarast möjligt.

 

 

Under tiden, kika gärna in våra sociala kanaler:

Instagram
Facebook