Jay Cutler på Fitnessfestivalen
KÖP DIN BILJETT HÄR >>

Jay Cutler kommer till Fitnessfestivalen

Den internationella superstjärnan Jay Cutler kommer till Fitnessfestivalen 7-8 december! Jay har vunnit Mr. Olympia hela fyra gånger och vi är otroligt stolta och exalterade att få hälsa honom välkommen till Sverige. Det kommer finnas möjlighet att få träffa Jay i egen hög person under lördagen och söndagen och han säger själv att han verkligen ser fram emot att få träffa sina svenska fans. Ännu en anledning till att längta efter december och årets festival!

Jay Cutler slog igenom i sin första tävling redan 1993 och är idag en stor ikon inom träningsbranschen och driver numer även sitt egna kostillskottsmärke. Han är en av världens mest bokade träningsprofiler med ett fullspäckat schema. Äntligen fanns det en lucka för boka honom till Fitnessfestivalen!

För att få träffa Jay, glöm inte att säkra din biljett till Fitnessfestivalen redan idag!

 

Den 7 december mellan kl. 12.50 - 13.20 syns Jay för intervju + frågestund på Speakers Corner

Övrig tid finns möjligheten att träffa honom i mässvimlet i närheten av Exposcenen - fullständig information kommer inom kort!

 

Läs mer i våra sociala kanaler:

Instagram
Facebook

Köp entrébiljetter nu

Här finns alla entrébiljetter samlade för Fitnessfestivalen 2019 för att du enkelt och smidigt ska kunna välja just den biljett som passar dig bäst.

Skaffa din biljett här!

Program 2019

Här finns hela programmet för Fitnessfestivalen 2019 så att du enkelt kan spana in alla profiler och aktiviteter du inte får missa!

Se hela programmet här