Viktig information på grund av nya restriktioner

Fitnessfestivalens event Power WKND, 4-5 december, klassas enligt lagen som ett idrottsevenemang och en allmän sammankomst. Detta gör att vi påverkas av de nya restriktionerna som kom från Folkhälsomyndigheten den 17 november på följande sätt; Från och med den 1 december måste publik/besökare uppvisa giltigt vaccinationspass samt giltig legitimation.

TÄNK PÅ ATT:
• Det måste ha gått minst 2 veckor från det att du fick andra dosen för att ditt vaccinationspass ska bli giltigt!
• Glöm inte ditt ID-kort! Du måste kunna legitimera dig.


Hur påverkas du?
På grund av de nya restriktionerna som börjar att gälla från och med den 1 december måste du som besökare till Power WKND uppvisa giltigt vaccinationspass/covidpass (två doser) samt giltig legitimation vid entré till eventet. Har du läkarintyg som bevisar att du inte kan vaccineras är det giltigt mot uppvisande av det och giltig legitimation. PCR-test eller dylikt är inte giltigt.

Att tänka på inför besöket
Tänk på att komma i god tid om du har en tid att passa på eventet. Inpasseringen kommer att ta lite längre tid på grund av de nya rutinerna där vi skapar säkra flöden för att kontrollera vaccinationspass samt legitimation i entrén.

Hur får du ett vaccinationspass?
Ett vaccinationspass (även kallat vaccinationsbevis, covidpass eller covidbevis) har du ifall du har vaccinerat dig. På covidbevis.se kan du med hjälp av e-legitimation få ditt bevis direkt till Kivra-appen eller ladda ner beviset.

Vad är giltigt och vad är inte giltigt vid entré
Endast ett vaccinationspass (2 doser) tillsammans med giltig legitimation är giltigt vid entré till eventet. PCR-test eller dylikt är inte giltigt.

Dessa grupper påverkas inte
Barn och ungdomar under 18 år samt atleter, tävlande, coacher och utställare omfattas inte av restriktionerna och behöver därför inte uppvisa något vaccinationspass vid entré till eventet.

Återbetalning av köpta biljetter
Om du har köpt biljett till Power WKND fram till och med den 19 november och inte har möjlighet att komma till eventet på grund av de nya restriktionerna kan du göra återköp och få pengarna tillbaka. Maila besokarservice@stockholmsmassan.se senast den 2 december om du vill göra återköp. Du kommer då i kontakt med Stockholmsmässans Besökarservice som tar emot ditt ärende om återbetalning.
På grund av den oväntade ändringen har vi inte möjlighet till extra kapacitet för att hantera återbetalningar. Det betyder att vi kommer att jobba så fort vi kan med ditt återköp. Du får din återbetalning inom ett par veckor.
Vi återbetalar inte biljetter köpta från och med den 20 november.

För mer information hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten och de restriktioner som gäller för event som klassas som allmänna sammankomster.

 

2021-11-19