SCBD topp image

Säkra din plats på Scandinavian Club Business Days 2-3 december 2022!


Driver du idag en tränings- och/eller hälsoanläggning så är Scandinavian Club Business Days rätt forum för dig. Här möter du kollegor inom branschen träning och hälsa samt får möjligheten att träffa leverantörer av produkter och tjänster och träffa dem alla under ett och samma tak samtidigt som det sprids både ny kunskap såväl som inspiration på under föreläsningar och workshops. Här utbyts erfarenheter och det bjuds tillfälle till fördjupade arbetsrelationer under nätverkstillfällena.

Anmäl dig och dina kollegor till två dagar på Fitnessfestivalen i nedanstående formulär.

Datum: 2-3 december
Plats: Fitnessfestivalen, Stockholmsmässan
Pris: 1395 kr per person fram till 27 november. 2000 kr per person efter 27 november

OBS! Vi bjuder 4 personer per juridisk enhet kostnadsfritt om anmälan är gjord före 9 november.

Vanliga frågor »

Önskar du även mingla med kollegor och profiler från träningsbranschen passa på att samtidigt boka plats på Guldhjärtat den 3 december
En gala för de outtalade träningshjältarna som vi vill hylla med ett Guldhjärta. En gala som engagerar, motiverar och ger lite extra driv till hela träningssverige. Det blir en helkväll på Norra Latin med middag, underhållning, prisutdelning och mingel.

Boka nu till det rabatterade priset 995kr exkl. moms. Biljetterna till Guldhjärtat läggs på samma faktura som SCBD.

Anmäl dig här
Person 1
Person 2
Person 3
Person 4
Person 5
Person 6
Person 7
Person 8
Person 9
Person 10

I samband med detta godkänner att Stockholmsmässan använder mina uppgifter i marknadsföringssyfte samt att Stockholmsmässan hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets dataskyddspolicy »