Scandinavian Club Business Days

Välkommen till Scandinavian Club Business Days 4-5 december

Nordens största träff för beslutsfattare inom klubbträningsindustrin

Driver du idag ett gym eller går i tankarna att starta upp en verksamhet, då är SCBD rätt forum för dig! Scandinavian Club Business Days är mötesplatsen för eliten inom branschen för träning och hälsa. Här byggs relationer, utbyts erfarenheter och ges möjligheter till nya idéer för en ökad lönsamhet.

Fullt med inspiration och nätverkande
Här får du chansen att extremt tidseffektivt träffa branschen och leverantörer samtidigt som du bjuds på föreläsningar av handplockade experter och inspiratörer både från och utanför träningsbranschen – alla med högsta relevans för framtidens träningsbusiness.
Scandinavian Club Business Days anordnas i anslutning till Fitnessfestivalen, norra Europas största träningsmässa, som innefattar ett stort affärsområde med ledande företag i branschen samt en stor konsumentdel.

Fredagens seminariedag startas upp två timmar innan resten av Fitnessfestivalen öppnar. Ni kommer att kunna varva dagen med seminarier, workshops och tid för nätverkade. Vi avslutar fredagen med ett nätverksmingel ihop med utställarna i affärsområdet!

Fritt inträde till Fitnessfestivalen ingår under hela helgen för alla deltagare under Scandinavian Club Business Days mot uppvisande av er seminariebadge.

Mer information om programmet och innehåll kommer inom kort!