Guldhjärtat

Vinnare i Guldhjärtat 2023

Grattis till samtliga vinnare och nominerade i Guldhjärtat 2023! Och stort tack till er alla som röstade.

Göran Adlén visar upp sitt guldhjärta och diplom

Trendspanare, föreläsare och hälsoinspiratör

Årets Förebild Göran Adlén

En person som verkligen ingjuter i andra hur viktigt det är att ta hand om sin allmänhälsa genom träning. Med vissa livsstilsförändringar och hårt arbete går det att förändra väldigt mycket hos varje individ. Med sig själv som exempel har den här förebilden inspirerat tusen och åter tusen personer till att följa i samma fotspår mot ett hälsosammare och piggare liv. En trendbrytare med hjärtat på rätt plats. En trendspanare som själv blivit trenden.

Marica Nordqvist från Flow & Glow visar upp sitt guldhjärta och diplom

Grundare och gruppträningsinstruktör Flow & Glow®

Årets gruppträningsinstruktör Marica Nordqvist

En passionerad eldsjäl som brinner för att skapa trygghet och styrka hos människor, och som starkt betonar att lyfta varandra. Med en strålande positiv syn på livet sprider denna individ glädje och välmående i sin omgivning. Det egna danskonceptet fungerar som en samlingspunkt och erbjuder en stund av befrielse från vardagens stress och press, där skratt och dans får ta plats.

Jill Sköldinger visar upp sitt guldhjärta och diplom

Jills PT Studio

Årets PT Jill Sköldinger

Med ett inspirerande driv och en otrolig positivitet lyfter denna individ hela gruppen varje vecka, och skapar en vilja att utvecklas. Att inte bara hålla i träningspassen utan även investera tid och engagemang i varje individ, oavsett frågans storlek, gör denna person till en verklig förebild.

Personal från STC Kungälv i Rollsbo visar upp sitt guldhjärta och diplom

En del av STC-koncernen

Årets Klubb/Gym STC i Kungälv i Rollsbo

Denna plats är en naturlig samlingspunkt för människor i alla åldrar och med olika träningsbehov. Med enastående instruktörer och exceptionella faciliteter har gymmet växt till att rymma flera tusen medlemmar, ändå behåller det en nära, personlig atmosfär. Här inryms inte bara träning utan även en känsla av gemenskap och värme där du, oavsett humör när du kommer, lämnar med ett leende på läpparna.

Personal från crossfit Vanheim visar upp sitt guldhjärta och diplom

Den familjära boxen i Uppsala

Årets box Crossfit Vanheim

Det här är inte bara en träningslokal, det är ett hem som välkomnar nya träningsentusiaster och som helhjärtat bryr sig om gruppen. Den här platsen kännetecknas av en familjär stämning där nya medlemmar tas emot med öppna armar och befintliga medlemmar stortrivs. Utbudet är omfattande och passar alla nivåer samtidigt som instruktörerna är mästare på att anpassa träningen för varje individ. Engagemanget genomsyrar allt de gör vilket smittar av sig på medlemmarna som lyfter varandra för att alla ska lyckas tillsammans.

Karoline Pettersson, Årets Digitala Inspiratör

Leg dietist och föreläsare

Årets Digitala Inspiratör Karoline Pettersson

Med en outtömlig passion för balans och långsiktighet, belyser denna person inte bara sanningar utan slår även hål på myter om kost och hälsa. Genom att sprida insikter om ett hållbart förhållningssätt till mat och träning är denna person en sann inspiratör som hjälper många att bygga sunda vanor som varar över tid.