Guldhjärtat

Vinnarna i Guldhjärtat 2020!

Grattis till samtliga vinnare och nominerade i Guldhjärtat 2020! Och stort tack till er alla som röstade.

Här hittar du motiveringarna samt intervju med vinnarna där de berättar om vad priset har betytt för dem, deras bästa träningstips och vad deras nästa stora mål är!

Niklas Andersson

Årets Digitala Inspiratör 2020
Niklas Andersson

Motivering:
En sann inspiratör som har sina följares välmående i fokus. Med enkla tips bjuds man med på en resa för att kunna leva ett hälsosammare liv utan begränsningar. Den härliga balansen av humor, utmaningar, allvar och fakta gör att man alltid ser fram emot vad som ska komma härnäst. Bäst av allt är den förståelse man får om hur man själv kan stärka kroppen och motverka eller behandla sina fysiska plågor. Niklas hjälper följarna att ta tillbaka kontrollen över sina kroppar.

3 snabba med Niklas Andersson

Vad betyder fjolårets vinst för dig?
– Att vinna årets digitala inspiratör var riktigt häftigt, det var många värdiga vinnare i min kategori. Vinsten i sig ser jag som ett tecken på att det jag gör hjälper och inspirerar människor vilket i sin tur inspirerar mig att utvecklas ännu mer!

Vad är ditt bästa hemliga träningstips?
– Mitt tips är nog inte så hemligt men ” krångla inte till det” är något jag ofta hör mig själv säga till folk. Jag upplever att många ofta krånglar till det för sig och sätter onödiga käppar i hjulet.

Vad är ditt nästa stora mål?
– Det som står på tur är att färdigställa appen till våran träningsplattform, vilket vi borde greja ganska snart.

Intervju från oktober 2021.

Gymbörsen

Årets Gym/Klubb 2020
Gymbörsen

Motivering:
En nytänkande anläggning utöver det vanliga. Här är alla detaljer väl genomtänkta och verksamheten levererar på högsta nivå med en fantastisk utformning av träningslokalen och en personal som lyssnar till sina medlemmar och gör allt som står i deras makt för att möta förväntningarna. Den snygga inredningen som ger en känsla av lyxhotell när man äntrar dörrarna och den mysiga och familjära känslan gör detta till ett gym i världsklass.

Gymbörsen

3 snabba med Gymbörsen!

Vad betyder fjolårets vinst för er?
– Att bara varit nominerad till titeln 3mån efter öppning mitt under en pågående pandemi var stort nog. Vi ville skapa en mycket speciell anläggning med många nya grepp och tankar inom branschen. Vinsten har betytt otroligt mycket för oss som ett kvitto på att vi hittat rätt. Priset tillägnas helt våra underbara kunder som trott på oss, kommit med fantastisk feedback och fortsatt träna under rådande omständigheter.

Vad är ert bästa hemliga träningstips?
– Med den fantastiska maskinpark vi har måste jag ändå slå ett slag för det ultimata verktyget inom styrketräning från 1860-talet som bara blir mer och mer populärt – skivstången!

Vad är ert nästa stora mål?
– Planerna är många men etablering av liknande Elit-anläggningar på fler orter är något som ligger högt på önskelistan.

Intervju från oktober 2021.

Carola Ranmo

Årets Personliga Tränare 2020
Carola Ranmo

Motivering:
En personlig tränare med bred kompetens som alltid ger det där lilla extra för att få klienterna att nå sina mål. Inte bara det fysiska uppmärksammas utan även det psykiska vilket måste gå hand i hand för att kunna göra en livsstilsförändring som är hållbar. Med en positiv inställning och ett varmt leende har hon en förmåga att knyta an till sina klienter på ett väldigt personligt plan. Genom sitt sätt att vara inspirerar hon till ett hälsosammare liv med kost och träning och där man vill ta ut sig lite hårdare under passen tillsammans. En fantastisk inspiration vad gäller livsstilsförändring och mammaträning.

3 snabba med Carola Ranmo!

Vad betyder fjolårets vinst för dig?
– Guldhjärtat betyder otroligt mycket för mig. Det kändes fint att få en utmärkelse för det jobb jag gör med mina kunder på plats och online. Kvittot har jag egentligen redan då jag får jobba med det jag älskar varje dag, men det är extra fint med ett eget Guldhjärtat på hyllan!

Vad är ditt bästa hemliga träningstips?
– Mina bästa träningstips är att sätta upp mål och att skriva upp sitt varför. Oavsett vad målet är eller varför du behöver träna, så är det alltid lättare att få till träningen när du har något konkret att ”jobba för”.

Vad är ditt nästa stora mål?
– Mitt nästa stora mål långsiktigt är att få den stora medaljen för The great six. Sex av världens största maraton världen över. Det kommer ta några år men det är det stora målet!

Intervju från oktober 2021.

Olle Lindström

Årets Gruppträningsinstruktör 2020
Olle Lindström

Motivering:
På ett så självklart sätt lyckas denna gruppträningsinstruktör nå alla deltagare oavsett förutsättningar och ser till att alla lämnar passen med en självuppfyllande och fantastisk känsla.
Med enorm kunskap om träning och kroppen kombinerat med ett stort hjärta och inlevelse levereras en fantastisk upplevelse vecka in och vecka ut på klasserna. Fokusen ligger alltid på deltagarna och passen håller enorm kvalitet. Passen är noga förberedda med musik som passar perfekt till upplägget och sammantaget lyckas han alltid att motivera deltagarna till att göra sitt bästa.

3 snabba med Olle Lindström

Vad betyder fjolårets vinst för dig?
– Betyder en hel del. Det är ett fint pris i branschen. Jag brinner för gruppträning och detta är ett fint kvitto på att det jag gör håller väldigt hög nivå, vilket jag alltid strävat efter.

Vad är ditt bästa hemliga träningstips?
– Haha, jag är nog inte speciellt hemlig! Men ett bra tips jag brukar ge nya medlemmar som inte har ett individuellt driv ute i gymmet är just att börja träna gruppträning. Då har du en tid och dag att träna var vecka samt en tillhörighet i en grupp som skapar gruppkänsla och motivation.

Vad är ditt nästa stora mål?
– Jag vill fortsätta att utveckla träningsanläggningen Studio Aktiverum som jag är delägare i här i Helsingborg. Vi är riktigt bra men ska bli ännu bättre. Jag och min partner är enormt motiverade till att utveckla och hitta på nya saker, både vad gäller gruppträning samt allt annat inom området träning och hälsa.

Intervju från oktober 2021.

Crossfit Walleye

Årets Box 2020
Crossfit Walleye

Motivering:
En grym box med utrustning i världsklass och som hela tiden förnyar sitt utbud. Otroligt inkluderande och välkomnande atmosfär både från personalen och medlemmarna. Här ingår alla i träningsfamiljen oavsett vilken nivå man tränar på, hur länge man varit medlem eller vem man är. Alla är lika mycket värda och stämningen på boxen är magisk. Man möts av samma glädje och trygghet varje gång man kliver in genom dörren. Passen håller inte bara hög kvalitet utan är alltid roliga att medverka på. Gemenskapen och träningsglädjen är otrolig.

3 snabba med CrossFit Walleye

Vad betyder fjolårets vinst för er?
– Otroligt mycket måste jag säga, dels ett kvitto på det jobb vi gör med CrossFit Walleye är bra!

Vad är ert bästa hemliga träningstips?
– En klassiker.. Hitta en träningskompis och ett träning som du tycker är rolig. Det tror jag är receptet.

Vad är ert nästa stora mål?
– Vårt nästa mål med CrossFit Walleye är att bibehålla den standard som vi har byggt upp samt sträva att bli ännu bättre. Vårt utegym på 170 kvm till vår och sommar blir ett roligt project. Kanske händer något mer då, vem vet...

Intervju från oktober 2021.

Elin Kjos

Årets Förebild 2020
Elin Kjos

Motivering: Med en positiv livssyn delar hon med sig av både sig själv och sin gedigna kunskap inom träning och hälsa. Genom sitt sätt att vara och förmedla sitt budskap både inspirerar och berör hon sina medmänniskor. Träningen följer som den röda tråden genom allt hon gör och hennes mod och inställning inspirerar så oerhört många till att göra det bästa av det man har. Med detta stora mod delar hon med sig av sin vardag bestående av både sorg och lycka. Elin kämpar mot obotlig cancer och mitt i allt detta kör hon vidare med sin träning samtidigt som hon inspirerar tiotusentals andra till en friskare och hälsosammare livsstil. Hon är en riktig fighter och förebild som trots att hon står inför livets största motgång behåller sin positiva attityd. En sann kämpe och inspiratör som sprider hopp och kärlek.