Vinnare på scen Guldhjärtat 2019

Vinnarna i Guldhjärtat 2019!

Grattis alla vinnare Guldhjärtat 2019! Tack till alla ni som röstat, totalt inkom 38 678 stycken röster i år.

Nedan ser du vinnarna för 2019:

 
Årets Gruppträningsinstruktör
Sandra Friberg – Lund
Motivering: "
Sandra inspirerar till hemmaträning FÖR ALLA med livesända gruppträningspass en gång i veckan. Hon är träningsglädje personifierad och visar att träning hemma i vardagsrummet, även utan redskap, ger resultat, är lättillgängligt och visar via hennes kanaler hur låg tröskeln till motion faktiskt kan vara ex. genom att träna i pyjamas eller att träna med toarullar."


Årets PT
Emma Johnsson – Emma Styrka, Stockholm
Motivering: "Ung engagerad och brinner för yrket . Lyhörd, pigg och hittar lösningar på det mesta. Emma lär att kosten är viktig om man ska bli stark och hållbar i framtiden och att vila är A och O för balans. Emma är en enormt driven och målmedveten själ som aldrig ger upp, varken för sig själv eller för sina klienter. Hon är mån om att skapa en bra livsstil och att det ska vara hållbart - livet ut. Hennes mantra ekar i huvudet efter att man har haft henne som coach ”målet är inte att orka, målet är att bli trött”. Vilket jag ser som att man alltid ska ge sitt yttersta och som sagt, aldrig ge upp. Oavsett vad. Hon som har inspirerat mig så mycket! Den som fått mig att utbilda mig till PT själv för att kunna inspirera människor på samma sätt. Så glad, klok och positiv tjej med en sund syn på livet! Emma är helt enkelt så värd att bli nominerad till årets PT!"

 
Årets Klubb/gym
Inpuls, Luleå
Motivering: "
Det finns inget gym med sådan gemenskap och hemmakänsla som på Inpuls. De gör allt för sina kunder och tar alltid emot kritik med bravur och glatt humör. De vill ständigt förbättras, för vår skull- medlemmarna. Det hjärta och själ de lägger ner i verksamheten är obetalbar! Ägartrion och dess anställda utvecklar ständigt verksamheten och hittar nya vägar, samtidigt som de behåller sin kärna. Vid årsskiftet flyttade de till nya lokaler och tog ett gäng utvecklingskliv med en gång. Och för bara några dagar sedan, efter en brand i intilliggande lokal, tog de med sig träningen ut - för att fortsätta kunna ge kunderna fantastiska träningsupplevelser. Ett superbt gym som hela tiden håller sig i framkanten av vad fitness är. De tre kvinnorna som driver Inpuls är dessutom så snälla och fantastiska!"

Årets Förebild
Elin Härkönen
Motivering:
"Elin Härkönen är den tuffaste fighter jag känner! För 6 år sedan blev hon avkastad av en häst och bröt nacken och blev sängliggande näst intill förlamad i sex månader. Trots en jobbig resa tillbaka där hon idag lever med konstant smärta efter en nerv som kommit i kläm under den järnplatta hon har inopererad för att hålla huvudet upp så är hon idag dubbel Europamästare i OCR och kom tvåa i årets Tough Viking!! Förutom att hon har en vilja av stål och massor av idrottsprestationer så har hon en akademisk utbildning i Exercise Science på TAFE Sunshine Coast, där hon idag är gästlärare. Elin är verkligen en stor förebild för mig och många andra där träning och välmående och en frisk kropp står i fokus. Elin är den mest inspirerande människan jag följer på instagram! Varje gång jag besöker hennes sida blir jag glad och träningssugen! Hon inspirerar till vardagsmotion och rörelse, allt för att må bra."

Årets Social Media Influencer
Jacob Gudiol
Motivering: "
Jacob jobbar stenhårt för att sprida kunskap på ett roligt sätt via artiklar på hemsida, olika poddar och sociala medier. Han är Leg.fysioterapeut med Master i Sport Science och granskar vad som skrivs i media såväl som på sociala medier om kost, hälsa och träning på ett objektivt sätt baserat på vad forskningen faktiskt vet kring detta. Allt baseras på studier och forskning. En otroligt vettig röst i ett helt hav av myter, hets och felinformering. Få personer är så viktiga som Jacob."

Årets Box
STHLM Bootcamp Factory – Stockholm
Motivering: "
Stället man vill återkomma till vecka efter vecka, engagemanget från tränarna gör att man alltid känner sig speciell och sedd. Deras stöd ger en vilja att utvecklas i sin träning och ge det lilla extra. Från mammaträning till Hardcore, man vill aldrig sluta. Den extra familjen som inspirerar, motiverar och gör så att man växer som människa efter varje pass. Kärlek. Bästa träningscentret i hela Stockholm! Bra coacher och PT’s, motiverande, träningsglädje och sån gemenskap o kärlek!! Ett fantastiskt ställe som hjälper nyblivna mammor att komma igång med träningen, med mycket kunskap, pepp och stort hjärta! Och med instruktörer som inte bara hjälper deltagarna att träna rätt utifrån sina förutsättningar utan ibland även bidrar med en extra arm att hålla en ledsen bebis!" - Folkets röst väger 50% och juryns totala röst väger 50%

Grattis alla härliga vinnare - fortsätt inspirera som ni gör!

Vinnare 2018

Här finns alla förra årets vinnare samlade. Läs deras motiveringar och bli inspirerad!

Alla vinnare 2018

Vinnare 2017

Här har vi samlat samtliga vinnare från 2017

Alla vinnare 2017

Vinnare 2016

Här har vi samlat samtliga vinnare från 2016.

Alla vinnare 2016