Guldhjärtat

Vinnarna i Guldhjärtat 2022!

Grattis till samtliga vinnare och nominerade i Guldhjärtat 2022! Och stort tack till er alla som röstade.

Sandra Friberg

 

 

 

 

Årets Digitala Inspiratör 2022 - Sandra Friberg

Motivering:
En personlighet i den digitala världen som har ett fantastiskt inspirerande sätt att nå ut genom sin glädje, frimodighet och ärlighet. Denna inspiratör framkallar dagligen träningsglädje hos mängder av människor och har hjälpt många till att bli både fysiskt och psykiskt starkare individer. Uppmuntrar till sund och effektiv träning men också att släppa tankar kring prestige, dömande eller negativ press och att man ska vara nöjd med sig själv. Ger av sig själv på ett unikt och personligt sätt som gör att man blir sedd och aldrig känner sig ensam eller otillräcklig vart man än bor i landet. En fantastisk person som sprider glädje och motivation till träning.


MFitness 

Årets Gym/Klubb 2022 - MFitness

Motivering:
Ett gym som hittat precis vilka kärnvärden som är viktiga för sina medlemmar. Med ett fantastiskt engagemang och en värme som går rakt in i varje person så lyckas eldsjälarna bakom detta gym hitta träningsglädje och motivation hos var och en som kliver innanför dörrarna. Det är innovativa och nytänkande pass i en inspirerande miljö på ett väldigt fint och välplanerat gym. Modernt, välutrustat och med instruktörer som är hjälpsamma och vill alla medlemmars bästa.

 

Julia Danek

Årets Personliga Tränare 2022 - Julia Danek

Motivering:
Något som kännetecknar en bra PT är förmågan att inspirera, utmana och att skapa både träningsglädje och ett engagemang i den egna utvecklingen. Med ett stort personligt driv och en positivitet som smittar av sig så upplevs det som lätt för denna tränare att lyckas med ovanstående. Med djup kunskap och en törst för personlig utveckling fortsätter tränaren att utvecklas tillsammans med sina klienter och deras utmaningar. Personen beskrivs som kunnig, ödmjuk, inspirerande och sprider härlig energi och oavsett hur tuffa passen upplevs för stunden så längtar man alltid tillbaka till nästa pass. 

Helena Holck-Clausen

Årets Gruppträningsinstruktör 2022 - Helena Holck-Clausen

Motivering:
När man kliver genom dörren till gruppträningssalen möts man av ett varmt leende och en energi som sätter stämningen direkt. Det går lätt att stänga ute omvärlden och vad som hänt under dagen, det är bara här och nu som gäller. Hjärtat slår tydligt för gruppträningen och man ser hur passionen fullkomligt lyser i ögonen vilket ger extra energi till deltagarna. En driven och entusiastisk ledare som alltid ser deltagarna och ger nya lösningar till träning som passar alla. Inspirerande i sitt sätt att vara, instruera, förmedla och skapar en fantastisk gemenskap bland deltagarna.  

 Crossfit Sickla 

Årets Box 2022 - Crossfit Sickla

Motivering:
En trygg plats där alla är välkomna oavsett nivå. Medlemmarnas bästa står alltid i fokus och instruktörerna är oerhört kunniga och engagerade. Man har lyckats skapa en otrolig gemenskap medlemmarna emellan och även till tränarna. Alla peppar varandra och det är alltid glada miner när man träffas i boxen. Varje pass är ren och skär glädje (och lite smärta) som skapas av enormt engagerade och proffsiga instruktörer som ger vägledning under varje pass, bra tips och alltid med säkerheten i fokus. Stämningen, peppen och helheten. Här är det minst lika viktigt att träna hållbart och långsiktigt som det är att utmana sig själv. 

 Madeleine Rybeck 

Årets Förebild 2022 - Madeleine Rybeck

Motivering:
En person som visar alla sidor av livet, upp- och nedgångar, tuffa tillfällen och dagar, såväl som de finaste stunderna. Det ger perspektiv till sitt eget vardagspussel. Här förmedlas ett hälsosamt förhållningssätt till livet som är inspirerande. Personen upplevs som sympatisk, inspirerande, ärlig och genuin vilket gör att budskapen blir ännu starkare. En förebild som lever som den lär, inspirerar till en hälsosammare livsstil och framförallt påverkar våra liv positivt. 

 

Catharinas Minne 2022 - Elin Härkönen

Med outsinlig positivitet, ett stort leende och enorm ödmjukhet är den här personen en stor inspiratör inte bara inom träning och välmående utan kanske framförallt en förebild för hur vi väljer att hantera de utmaningar som livet ställer oss inför.  Trots sin unga ålder vet den här personen hur fort livet kan förändras och lever idag för att motivera och hjälpa andra att leva livet fullt ut. Dagligen inspireras tusentals människor att våga övervinna rädslor och fortsätta kämpa oavsett vilka hinder som kommer i vägen.

Redan som 14-åring var den här personen en framgångsrik elitidrottare, en karriär som fick ett abrupt slut och idag är det ett mirakel att den här personen, starkare än någonsin driver en verksamhet inom personlig träning. Drivkraften, modet och livsglädjen är påtaglig och lusten att hjälpa och inspirera andra är varm och genuin. 

 

Årets Hederspris 2022 - Micael Dahlén

Han är författare, föreläsare och Asktronaut.

Denna man rör om i grytan och du har kanske hört honom sommarprata eller sett honom analysera världsekonomi, träningsmetoder eller recensera böcker i TV4-soffan. Denna professor från Handelshögskolan är en ovanlig – och ovanligt inspirerande- träningsprofil i ett flerdimensionellt tankeuniversum.

En filosof och ett viralt fenomen som älskar tuff träning i alla dess former. Både för kropp och hjärna.

Man kan koka ned hela hans budskap till; Why eating skumtomtar is always a good idea