B2B Fitnessfestivalen

2–4 december 2022

Affärsområdet på Fitnessfestivalen

Affärsområdet 2022 - inställt

Fitnessfestivalen strävar varje år efter att tillsammans med branschen skapa en mötesplats där alla kan träffas för att byta erfarenheter, uppdatera kunskaper, lära sig nya klokheter och inte minst se vilka nyheter som finns på marknaden. En plats där man får möjlighet att fördjupa sina relationer och genomföra effektiva möten som såklart ska leda till goda affärer tillsammans.

Pandemins spår syns tyvärr fortfarande tydligt i branschen och fokus ligger på att komma igång med verksamheten i full utsträckning igen och fullfölja de strategiplaner som utvecklats under pandemin.

Som följd av det ser vi inte möjligheterna till att i år skapa den mötesplats som vi ämnar att göra. Vi har av den anledningen tagit beslutet att pausa Affärsområdet på Fitnessfestivalen för det här året och istället blicka framåt mot 2023 då vår bedömning är att förutsättningarna för att samla branschen då är mycket bättre.

I övrigt ser vi fram emot en fullspäckad upplaga av Fitnessfestivalen 2022! Hade ni i år planer på att ställa ut på Affärsområdet? Ta gärna kontakt med vår säljavdelning för att se över en annan lösning som kanske skulle kunna passa er.

Tunga anledningar

• Håll seminarier, workshops och demonstrationer av produkter på Aktivitetsscenen för inköpare och gymägare
• Stärk ditt varumärke inom branschen och mot slutkonsument
• Knyt nya kundrelationer och kontakter
• Träffa morgondagens gymägare och beslutsfattare via vårt konsumentområde

Guldhjärtat

Guldhjärtat är ett pris och en gala för de outtalade träningshjältarna! Ett pris som engagerar, motiverar och ger lite extra driv till hela träningssverige. Genom folkets röster och motiveringar lyfter vi de träningsinspiratörer som förtjänar det.

Hallvision

Affärsområdet är det första området som besökarna möter. Visa upp era produkter och nyheter. Här träffar ni beslutsfattare och entreprenörer inom träning & hälsa samt gruppträningsinstruktörer och personliga tränare.

Se hallvisionen

Vår marknadsföring

Fitnessfestivalen och Affärsområdet marknadsförs i flera kanaler:
• Egna kanaler som hemsida, nyhetsbrev & sociala medier
• Traditionell marknadsföring t ex printannonsering
• Tillsammans med sponsorer för Affärsområdet t ex i riktade kampanjer i beslutsfattarnas affärssystem
• På träningsanläggningar, i butiker och hos grossister

Intresserad? Kontakta oss! Vi svarar gärna på dina frågor.

Säljare monteryta och sponsorskap

Felicia Wihlborg

+46 8 749 42 48

Säljare

Claudia Araz

+46 8 749 41 08

Sponsorer Affärsområdet