Exxentric

Vi finns i monter A10:20

Vi tror på att göra människor starkare.

Att ha styrkan att uthärda och lyckas är viktigt inte bara för prestation, utan i livet i allmänhet. Därför innoverar vi för att tillhandahålla effektiva verktyg och metoder som gör det möjligt för människor att lyckas när det gäller.

Våra grundare började arbeta med svänghjuls enheter för styrka och kondition flera år innan de grundade Exxentric 2011. Sedan dess har företaget vuxit snabbt för att betjäna kunder över 65+ länder på 6 kontinenter.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Träningsutrustning

Produkter

 • kBox Pro/Lite

  kBox Pro/Lite kBox är en serie premiumenheter för svänghjulsträning, baserade på gediget vetenskapligt stöd. Den senaste generationen av kBox kommer i tre olika modeller, nämligen kBox4 Active, kBox4 Lite och kBox4 Pro. Länk till produkten »

 • kPulley2/kPulley GO kPulley låser upp en mängd olika horisontella rörelser, vilket skapar obegränsade träningsmöjligheter, särskilt när den kombineras med kBox. Dess inbyggda kMeter-feedbacksystem låter dig övervaka dina framsteg i realtid.

  Kickstarta eller förbättra ditt svänghjulsträningsupplägg med en av våra instegsmodeller. Dess kompakta storlek och design ger dig frihet i din träning, samtidigt som den bibehåller en stor kapacitet för belastning och variabelt motstånd. Länk till produkten »

 • LegExx LegExx bygger på vår raffinerade svänghjulsträningsteknik tillsammans med kMeter feedback-systemet.

  LegExx isolerar och stärker quadricepsmusklerna säkert och effektivt genom en svänghjulsträningsmetod. Länk till produkten »

 • LegFlexx LegFlexx bygger på vår raffinerade svänghjulsträningsteknik tillsammans med kMeter feedback-systemet.

  LegFlexx isolerar knäböjning i sittande läge, optimalt för hypertrofi i hamstringsmusklerna. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Exxentric

Karlsbodavägen 39 16867  Bromma Sverige