Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Qicraft Sweden AB

Vi finns i monter A03:20,A02:21

Qicraft är exklusiv nordisk leverantör av premium-träningsutrustning och relaterade digitala tjänster från Technogym. Produkterna och tjänsterna riktar sig både till professionella verksamheter och privata användare. Vi hjälper våra kunder aktivera människor i fysisk aktivitet i Sverige, Norge, Finland och Estland. Våra kunder driver främst tränings- och friskvårdsanläggningar inom gym/träningskedjor, företagsgym, hotell- och spaanläggningar, sport och idrottsverksamhet samt rehab-anläggningar.
Hitta oss på kartan

 • Träning
 • Träningsredskap
 • Affärsområde

 • TEAMBEATS

  TEAMBEATS. Nu har den som driver träningsanläggning ingen anledning att titta efter olika lösningar för pulsbaserad gruppträning. Med Technogyms TEAMBEATS™-system kan tränarna sätta upp och styra alla delar av ett pulsbaserat gruppträningspass/cirkel – puls, tid och musik.

 • SKILLROW

  SKILLROW. SKILLROW™ från Technogym är den enda roddmaskinen som tillåter användaren att träna kondition och och styrka på högsta möjliga nivå, tack vare sin sport-specifika design, innovativa digitala teknologi (uppkopplad) och performance-orienterade träningsprogram.

 • SKILLMILL

  SKILLMILL. Mästare tränar med Technogym. Med SKILLMILL™ kan du träna som en atlet. Som officiell leverantör till sex Olympiska Spel, från Sydney 2000 till Rio 2016, och partner till några av världens främsta atleter och klubbar har Technogym stor erfarenhet av vad som krävs av de bästa. Denna kunskap är grunden i ATHLETIC PERFORMANCE TRAINING, som möjliggör för vardagsatleten att träna power, snabbhet, rörlighet och uthållighet, och åtnjuta fördelarna av högklassig sports performance-träning på ett säkert, engagerande och effektivt sätt.

Qicraft Sweden AB

Vallgatan 11 170 67  Solna Sverige
08-441 87 80 qicraft.se