Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Boka monter

Dags att boka monter till årets viktigaste helg!

Vill du boka monter- anmäl dig här!

 • Exposcen

  Fitnessfestivalen växer och öppnar nya möjligheter

  Det är nu tre år sedan Fitnessfestivalen flyttades från Göteborg till Stockholm. Hela arrangemanget tar nu det slutliga utvecklingssteget i den processen; En mässa i storformat, där du kan möta både dagens och morgondagens målgrupper inom segmentet träning och aktiv hälsa.

  Anmälan till Fitnessfestivalen 2017

   

  Större yta & fler events
  Med nya och stora publikdragande events som integreras 2017, samt uppbyggnad av ett nytt område för aktiv hälsa under namnet ”Nytt Liv”, behövs mer utrymme på både kort och lång sikt. Nu paras den tidigare parallella mässan Allt För Hälsan ihop med Stockholm Food and Wine i november. Fitnessfestivalen tar därmed hela A- hallen, och nu även B-hallen på Stockholmsmässan i anspråk, där en nyhet, Kamsportsfestivalen 2017, avhålls. Arrangören räknar med över 1 000 tävlande.

  Scandinavian Club Business Days och Tränardagarna
  Parallellt avhålls Scandinavian Club Business Days för klubbträningsindustrin, de populära Tränardagarna samt Sveriges äldsta och största fysiktävling; Luciapokalen, som lockar tusentals åskådare.

  Nya målgrupper & digital penetrering
  Under denna händelserika storhelg får du 2017 inte bara träffa många konsumentkontakter, utan når i år även nya målgrupper och B2B-marknaden.

  Fitnessfestivalen har i år Sveriges totalt sett största digitala plattform inom segmentet träning. Unika samarbeten med nyckelföretag i branschen gör att Fitnessfestivalen 2017 sammantaget kommer att synas, höras och ses mer och i fler starka kanaler. Allt kryddat med eget, marknadsföringspaket i print, digitalt samt ”på stan”.

  Samlingsplats för ledande företag
  Hela idén kring Fitnessfestivalen är att ha en neutral, öppen och tolerant marknadsplats för trender och nyheter inom det stadigt växande fenomenet fitness- och gymträning, för att visa den bredd som denna moderna folkrörelse har.

  Tre händelserika dagar
  Detta är en mässa utöver det vanliga. I vårt stora Fitnessexpo har våra utställare fina festivalerbjudanden och på Exposcenen, i Top Speakers Corner och på Aktivitetsscenen pågår mer än 300 programpunkter från öppning till stängning under tre späckade dagar, fyllt med starka, ledande och inspirerande profiler, föreläsningar, avslöjande talk-shows och atletiska uppvisningar och spännande tävlingar.

  Affärsområdet
  I A-hallen hittar du Affärsområdet. I ett ”Showroom” på en yta om ca 5 000 kvm samlas de ledande leverantörerna och presenterar träningstrender och spännande nyheter.

   Logga Fitness
 • Säkra ditt deltagande redan nu

  Tänk på att ju tidigare vi får er anmälan desto större möjlighet har ni att påverka er plats i hallen. Vi har redan påbörjat planeringen för årets mässa och det är en stor fördel för dig som utställare och oss som arrangör att du, så tidigt som möjligt, lämnar oss dina önskemål på monterstorlek och inom vilket område din monter skall vara placerad.

 • Pris för att ställa ut på Fitnessfestivalen

  BOKA DIN MONTER NU - BETALA ENDAST EXPORSTART!
  EXPO-Start är en mycket förmånlig bokningsavgift som innehåller en mängd viktiga saker du behöver. För 5 500 kr ingår ALLT detta;

  - NYHET: Digitala montern! Marknadsför ditt företag på vår hemsida med bilder, filmer och mässerbjudanden. Stick ut i mässetern och visa vem du är! (Kan väljas bort)
  - Utställarförsäkring. Din räddare i nöden om något händer. (Kan väljas bort)
  - Fritt trådlöst internet
  - Montervägg, vit 2,5 m hög 1 m bred
  - Eluttag (1 st)
  - Säkrad plats. Du är garanterad den yta du bokat.
  - Godshantering
  - Hantering av tomemballage
  - Nattvakt - övervakar din monter efter stängning
  - Städning av monteryta inför dag 1

  Priser
  EXPO-Start: 5 500 kr
  Monteryta: 1 750 kr per kvm

  Vill du hjälp med att färdigställa din monter? Boka våra monterpaket. Läs mer om vårt monterpaket längre ner.

  Pris Affärsområdet/Affärspaket

  Monteryta: 1 750 kr/kvm
  Mellan 0 - 10 kvm tillkommer 900 kr per kvm
  Mellan 11 - 40 kvm tillkommer 700 kr per kvm
  Över 40 kvm debiteras med grundkostnaden 1 750 kr per kvm
  EXPO Start: 5 500 kr

  Alla priser avser exkl moms.

  I Affärspaketet ingår bl a Nätverksmiddag, exponering av er logotyp i våra DR-utskick, tackfilm på hemsidan, möjlighet att bjuda in era VIP-gäster, specialpris på biljetter till Guldhjärtat, logotyper på backdrops, länkning till er hemsida mm. 

 • Boka färdig monterlösning – ett enklare sätt att ställa ut

  Varför lägga onödig tid på att bygga din monter? Med våra färdiga monterlösningar får du en komplett monter med många tillvalsmöjligheter. I vårt enklaste monterpaket ingår väggar, matta i valfri färg, logotype på vägg, spotlights, eluttag, städning samt fritt urval av möbler.

  Läs mer om vårt monterpaket Easy C här »

  Kontakta Eventservice på 08- 749 44 44 eller eventservice@stockholmsmassan.se för mer information.

 • Digital Monter

  Missa inte att visa upp ditt företag online! Förutom information om ditt företag - så har du dessutom möjlighet att lägga in ditt företags mässerbjudande och aktiviteter som du erbjuds under eventet.

  Nyheterna är:
  - Egna kampanjer, nyheter och erbjudanden samt aktiviteter i din monter. Dina aktiviteter och/eller programpunkter kommer sen att synas tillsammans med Fitnessfestivalens program
  - Du kan själv se hur många som just klickat på ditt företag på Fitnessfestivalens hemsida.

  Självklart så kommer du även att kunna fylla i:
  - Kontaktuppgifter, företagsinformation, bilder, filmer samt länkar till ditt företag.

  Genom denna tjänst kan du locka och inspirera fler kunder att besöka din monter.

  Läs mer om vad som ingår i den digitala montern här »

  Kostnad: 795 kronor/utställande företag. Faktureras tillsammans med Expostarten vid bokning av monteryta.

 • Samutställare

  Anmäl de företag som ställer ut tillsammans med er i montern.

  Är ni flera företag som delar på en monter kan övriga företag registreras som samutställare, varje samutställare betalar 3900 kr. Samutställaren marknadsförs på samma sätt som huvudutställaren och får samma service, t ex egen plats på webben, synlighet i utställarförteckningen samt samma info som huvudutställaren. Samutställare affärsområde betalar 5 000 kr.

  För att anmäla era samutställare kontakta:
  Catharina Rytter
  0723 - 60 98 58
  catharina@strongevents.se

 • Sponsorskap av Fitnessfestivalen

  Om ditt företag vill synas lite extra, så kan ni nu boka ert sponsorskap 2017. Var vänlig att snarast kontakta oss för att ta del av de möjligheter som finns.

 • Kontakta oss

  Vid frågor angående montrar och exponering & sponsorskap når du oss enklast via mail.

  Catharina 165pxl 

  Monterytor samt Sponsorskap
  Catharina Rytter
  0723-60 98 58
  catharina@strongevents.se
   

  Ove 165pxl

  Allmänna frågor
  Ove Rytter
  0708-32 12 12
  ove@strongevents.se