Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

tränardagarna fitnessfestivalen

Tränardagarna

Årets upplaga av tränardagarna blir mer spännande än någonsin. Temat är Framtid & karriär och du som deltagare får testa ny teknik i Future Fitness Lab, ta del av workshops och lära dig hur du blir ett proffs i sociala medier. Dessutom ingår fri entré till Fitnessfestivalen med lunch och VIP-bubbel-mingel på Affärsområdet. Du får också möjlighet att delta i nätverksmiddagen  –  föranmälan krävs, detta gör du när du anmäler dig till tränardagarna. Efter Tränardagarna får alla deltagare ett diplom. 

Allt detta får du för endast 1 395 kr (ex. moms). Anmälan är stängd.

Ett axplock ur programmet: 

Live-intervju med kändistränaren Magnus Lygdbäck från LA
Vilken är hemligheten bakom Alice Vikanders sex kilos muskelökning inför Thomb Raider? Hur lägger man upp kosten och den tuffa träningen för profiler som Alexander Skarsgård, Ben Affleck, Katy Perry, och Tim Bergling (Avicii)? Magnus berättar hur han får Hollywoodkändisarna i toppform. 

5 sociala-medier-knep med @fanny_josefine
På bara ett år lyckades Fanny Ahlfors bygga upp sitt Instagramkonto @fanny_josefine från 500 följare till över 120 000.
Hon ger tips på hur man ökar antalet följare och svarar på frågor som: hur får man engagerade följare? Hur mycket tid behöver jag lägga ner för att lyckas med mitt Instagramkonto? Var börjar jag?

20 knepiga frågor om framtidens träning 
2017 års Mensapristagare Michael Dahlén har en stark hjärna. Han brinner för framtidens träning och bjuder på en unik workshop. 

Träning utan vikter – the ”Paolo Way”
För första gången på tränardagarna får du nu ta del av en workshop signerad Paolo Roberto. Han berättar om resan till att bli en bra atlet och bjuder på tänkvärda perspektiv och en stor dos inspiration. 

BREAK IT and you will MAKE IT – Handstand Workshop 
Har du alltid drömt om att kunna stå på händer? Eller älskar du utmaningar  och vill lära dig något nytt?Den meriterade Elin Härkönen, känd på Instagram som @breakitandyouwillmakeit, ger sina bästa tips och råd.

Elin har en bakgrund elitgymnast och har representerat Sverige på såväl EM som VM. Sedan 12 års ålder har hon tränat andra gymnaster och under tränarkarriären coachat delar av Australiens landslag

Inga förkunskaper krävs, alla måste vi börja någonstans…

How Active VR Revolutionizes the Fitness Industry?
Presenteras av Icaros och följande ämnen tas upp: Virtual trainers, Progress tracking, Live competition online, Gamification of training, Additional revenue models and new target groups. 

Wearables, så kan de hjälpa eller stjälpa din kund
Donnie SC Lygonis, KTH Innovation i Stockholm, ger fakta du som tränare bör känna till. 

The Future of Personalised Digital Health 
Av den välrenommerade föreläsaren Lorena Puica - Founder & CEO of iamYiamm. 

Presenteras av FIBO Global Fitness
 
The future of Womens Wellness 
Jenny Burrell är en av Storbritanniens främsta föreläsare och utbildare inom Womens Wellness, (hälsa och funktionell träning riktad mot kvinnor i alla åldrar).

Presenteras av Powerplate

Från Krogråtta till Träningsentrepenör
Pischa Strindstedt, Årets PT 2016, är den personliga tränaren som på kort tid har byggt upp sitt företag inom träning och hälsa. Hon bjuder på en kreativ och lekfull workshop där teori blandas med praktik. Deltagarna får ta del av tips och råd samt prova övningar som inspirerar till att skapa det man tror på.

Sociala medier & ADHD  Mina nycklar till framgång!
Samuel Ericssons omtalade videos har idag fått miljontals visningar och har lett till sponsorer, ett globalt nätverk samt en egen TV-serie. Samuel ger dig goda råd om hur du blir en viral atlet. Han berättar om sin resa – från medicinering för sin ADHD, rättegångar, terapisamtal och ”anger management” till att nu driva eget företag. Idag reser Samuel runt i världen och försörjer sig på sociala medier. 
 
Inre core – Katarina Woxnerud

Vad kan man göra i träning respektive i det dagliga livet? Naprapaten Katarina Woxnerud lär dig mer om din bäckenbotten, om så kallad ”djup mage” och ”inre core”. Hon berättar om hur du andas rätt och om ryggens stabiliserande funktion. 

Katarina Woxnerud är legitimerad naprapat och har varit verksam med träning och utbildning i 30 år. Hon har publicerat 19 böcker, ett 15-tal träningshäften och tränings-dvd:er. Hon var även med och startade S.A.F.E. (Scandinavian Academy of Fitness Education) samt The Academy, där hon fortfarande utbildar tränare och instruktörer. Tillsammans med kollegan Mary-Lou Richards Nilsson öppnade hon 2017 också Hela Kvinnans Klinik på Söder i Stockholm. En klinik med kvinnans hälsa i fokus – under hela livet.

Detta vill du inte missa!